Wat is Chiro Schorisse?

Chiro Schorisse is 50 jaar geleden opgericht als een plaatselijke jeugdvereniging. Sindsdien dragen wij, als vereniging, ons steentje bij aan het plaatselijk dorpsleven. Nog steeds hebben wij een sterk gemotiveerde leidingsploeg die de plaatselijke jeugd (Schorisse en omstreken) de beste tijd van hun leven probeert te bezorgen. Momenteel telt onze vereniging ongeveer 140  actieve leden, die wekelijks samen komen om te ravotten in de natuur. Twee maal per jaar trekken wij  er ook samen op uit voor een meerdaags kamp.

Naast de jeugdwerking, ziet chiro Schorisse zichzelf ook als een belangrijke vereniging die het dorpsleven levendig houdt. Door middel van onze verschillende jaarlijkse evenementen, proberen wij het contact tussen alle dorpsgenoten en sympathisanten te stimuleren. Denk hierbij zeker aan de jaarlijkse streekbierenavond of kiekenfret die heel wat volk op de been brengt.

Chiro Schorisse is dan ook dankbaar voor het grote draagvlak die de lokale gemeenschap, al 50 jaar, hen biedt.


Hoe willen wij dit vieren?

Daarom willen wij, chiro Schorisse ,iedere dorpsgenoot en sympathisant bedanken voor de jarenlange steun met een groot dorpsfeest. 

Wij organiseren een drie daagse kampbeleving met aangepaste randactiviteiten in Schorisse voor jong en oud. We nodigen iedereen uit om met zijn “oude” chiro makkers te komen slapen op onze camping tijdens dit feestweekend. Overdag zullen we dan samen alle spelen uit het rijke verleden van Chiro Schorisse herbeleven, maar nu over de generaties heen. Ook ’s avonds zullen aangepaste activiteiten voor jong en oud worden voorzien.


Voor wie?

Iedereen is welkom bij ons! Van ribbel tot oud-leiding, dorpsgenoten en sympathisanten!